EL-VIS Egenkontroll

EL-VIS Egenkontroll hjälper dig att hantera nya lagen.

Från den 1 juli 2017 ska alla företag som arbetar med elinstallation ha ett egenkontrollprogram, detta enligt nya regler från Elsäkerhetsverket. Egenkontrollprogrammet ska se till att allt arbete utförs på rätt sätt och att alla anställda i ett företag besitter rätt kompetens. EL-VIS Egenkontroll hjälper dig med detta.

Beställ nu
Elvis

Fyra enkla steg är allt som behövs för att uppfylla kraven på egenkontrollprogram. Låt EL-VIS guida dig igenom processen, så du tryggt och enkelt kan säkerställa att arbetet utförs på rätt sätt.

1

Registrera ditt företag på Elsäkerhetsverket

Registrera dig här

2

Egenkontrollprogram

Skapa ditt egenkontrollprogram genom att enkelt och metodiskt gå igenom de olika delarna. Få tydlig hjälp på vägen.

3

Följ upp

Få hjälp att uppfylla kraven på uppföljning med inbyggda påminnelser och tydliga färger.

4

Dokumentationen

All information finns sparat i programmet och du delar enkelt med dig av dokumentationen. Perfekt vid en eventuell kontroll från Elsäkerhetsverket och förfrågan från kund.

Vem berörs av de nya reglerna?

Alla företag eller organisationer som yrkesmässigt utför elinstallationsarbeten berörs av de nya reglerna. Lagen berör såväl stora som små företag oavsett om de arbetar med alla typer av elinstallationsarbeten, bara gör vissa delar eller enbart utför mindre elarbeten som en del i ett större projekt. Detta innebär att reglerna även gäller för företag som vanligtvis inte räknas till el-branschen. Om ett företag någon gång utför elinstallationsarbete klassas det enligt denna lag som ett elinstallationsföretag.

Samla allt på ett ställe och få en tydlig överblick

I EL-VIS Egenkontroll kan du enkelt hålla koll på hur långt du har kommit med din dokumentation. Det tydliga gränssnittet gör det enkelt för dig att få överblick över vilka områden som är klara, behöver kompletteras eller uppdateras.

Skapa ett färdigt dokument för att kunna dela

Spara tid genom att snabbt skapa ett dokument som du kan skriva ut eller spara ner som PDF. Skicka det till Elsäkerhetsverket vid eventuell kontroll eller dela det med övriga anställda.

Vi hjälper dig på vägen

Kom igång med skapandet av ditt dokument med hjälp av bra guide- och exempeltexter. Välj exemplevis om du är ett enmansföretag eller ett företag med flera anställda.

Några av de företag som har valt EL-VIS

logotype
logotype
logotype
logotype
logotype
logotype

Beställ EL-VIS Egenkontroll

Tack för din beställning!
Vi hantera din order så fort vi kan och återkommer inom 1-2 arbetsdagar.

Det var något som gick fel var vänlig och försök igen.

Antal

1 användare: 1200 kr/år exkl moms

dropdown

Har du frågor? Maila eller ring oss på 0470-72 40 30

Läs mer här hur vi hantera dina personuppgifter

Engagemanget är absolut i särklass bäst! Mycket engagerad och intresserad personal, med otroligt korta väntetider om ens någon.

Hans Ackermann

Elbyrån H-H Ackermann AB

Supporten i sig är värt ett årsabonnemang. De är väldigt kunniga och bara supporten i sig är värd den summan som man betalar för programmet.

Harald Arvidsson

Moelven ByggModul AB

Vi har haft EL-VIS i ett tiotal år och är nöjda, det har dessutom utvecklats hela tiden och blivit mycket bättre. Det finns en bredd i programmet som vi har haft stor nytta av.

Kjell-Åke Mattsson

Borås Energi & Miljö