Maxa EL-VIS — gå en utbildning

Utveckla dina kunskaper och lär dig mer om EL-VIS program. Genom att delta i någon av våra kurser får du unika tips och trix som definitivt kommer att underlätta din användning. Spara både tid och pengar med EL-VIS utbildningar!

Skräddarsydda Öppna kurser
Elvis

Våra öppna kurser

Under varje vår och höst åker vi på Sverigeturné och håller öppna kurser i EL-VIS Info, Kabel och Mall. Under kurserna går vi igenom fördelarna med programmen och lär dig hur du utnyttjar alla funktioner på bästa sätt. Välkommen med din anmälan!

16 maj 2018

Karlstad

Heldagsutbildning, EL-VIS Kabel, Info och Mall

Fullbokad

17 maj 2018

Västerås

Heldagsutbildning, EL-VIS Kabel, Info och Mall

Fullbokad

22 maj 2018

Linköping

Heldagsutbildning, EL-VIS Kabel, Info och Mall

Fullbokad

Skräddarsydda kurser

Vill du ha en skräddarsydd kurs speciellt anpassad för ditt företag? Inga problem, vi kommer gärna ut till din verksamhet och utbildar din personal i våra olika program.

Engagemanget är absolut i särklass bäst! Mycket engagerad och intresserad personal, med otroligt korta väntetider om ens någon.

Hans Ackermann

Elbyrån H-H Ackermann AB

Supporten i sig är värt ett årsabonnemang. De är väldigt kunniga och bara supporten i sig är värd den summan som man betalar för programmet.

Harald Arvidsson

Moelven ByggModul AB

Vi har haft EL-VIS i ett tiotal år och är nöjda, det har dessutom utvecklats hela tiden och blivit mycket bättre. Det finns en bredd i programmet som vi har haft stor nytta av.

Kjell-Åke Mattsson

Borås Energi & Miljö